Interimair Linkedin Interimair Twitter
Interimair logo

Visie

Interimair onderscheidt zich door daadkracht en pragmatisme. Onze inzet is van hoge kwaliteit en afgestemd op de behoeften van de opdrachtgevers. Onze dienstverlening is uitstekend en wij meten onze prestaties.

Opdrachtgevers kunnen op Interimair bouwen. Wij ondersteunen hen bij het ontwikkelen en realiseren van hun visie. Wij staan voor een onafhankelijk en integer advies en een professionele uitvoering.

Wij stellen hoge eisen aan onszelf en aan onze kwaliteiten. Onze kerncompetenties zijn klant- en resultaatgerichtheid en omgevingsbewustzijn. Boeien en binden is ons doel.

Leiderschap is elkaar vertrouwen geven, ruimte bieden, enthousiasmeren, maar ook elkaar aanspreken op houding en gedrag. Het management voelt zich verantwoordelijk voor de eenheid van en de samenwerking binnen de organisatie. Binnen de gestelde kaders is ruimte voor verschillende stijlen van leidinggeven.

Interimair is een maatschappelijk bewuste onderneming, die zich duidelijk profileert in het werkveld van de sociale zekerheid en de zorg. Het imago van Interimair spreekt diverse doelgroepen aan: ‘doen wat je zegt en zeggen wat je doet’.

x
Deze website maakt gebruik van cookies en trackingcodes om informatie op te slaan. Door deze site te gebruiken, accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Lees meer. Akkoord