Interimair Linkedin Interimair Twitter
Interimair logo

De kracht van Interimair ligt vooral op operationeel-tactisch leidinggevend niveau en is in te zetten voor:

OVERBRUGGINGSMANAGEMENT
In de regel zal de interim-manager in deze situatie, bijvoorbeeld bij vervanging van de manager, de lopende gang van zaken bewaken en continueren.

TURN-AROUND MANAGEMENT
Kenmerkend voor een crisis is dat beslissingen geen uitstel dulden. Iemand moet knopen doorhakken en impopulaire maatregelen nemen.

VERANDERMANAGEMENT
Uw organisatie zit midden in een lastig veranderproces. Uw mensen moeten de oude (vastgeroeste) patronen loslaten en een nieuwe manier van werken omarmen. De cultuur moet 'om' en dat vergt heel wat van uw medewerkers.

'Volgens het boekje' is zo'n organisatieverandering een precair proces dat jaren kan duren. Echter, zoveel tijd heeft u niet (of heeft u er niet voor over). Uw verandering moet snel 'tussen de oren' komen.
Tijdelijke inzet van een extra manager kan net die extra energie geven om een dergelijk proces te versnellen en te versterken.

x
Deze website maakt gebruik van cookies en trackingcodes om informatie op te slaan. Door deze site te gebruiken, accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Lees meer. Akkoord